Az Aura-Soma

Vicky Wall Mike Booth

"Megrendítő tapasztalatom, amit a tudomány csak most kezd fölfedezni, hogy különféle szinteken rezgő energiából felépülő fénylények vagyunk, s a különféle szintek mind a szivárvány egy-egy színét sugározzák. Azért élünk, mert az élet ereje áramlik át rajtunk. Ezt az életerőt finom energiaközpontok, csakrák irányítják. Minden csakra állandó mozgásban van, s valamennyit egy bizonyos szín hullámhossza hoz és tart mozgásban..."

- Vicky Wall -                 


Az Aura-Soma rendszerét - melynek gyökerei az atlantiszi, óegyiptomi ill. ó-indiai idők színgyógyászatáig nyúlnak vissza - Vicky Wall angol gyógyszerész asszisztens alkotta meg 1984-ben. Vicky tisztánlátó volt. Imádság és meditáció útján kapta a sugallatot az ún. egyensúlyolajok elkészítéséhez. Halála után (1991) tanítványa, Mike Booth vette át munkáját. Hasonló adottságai révén azóta Ő "teremti" az egyensúlyolajok sorát.


Jelenleg 111 Egyensúlyüveg létezik. Ezek víz - és olajbázisú keverékek, melyek együttesen az üvegbe kerülve két, pontosan középen elváló folyadékként alkotják a teljes képet. Növényi energiákat és különböző kristályenergiákat tartalmaznak, mindig a szín vibrációjának megfelelően.Az Aura-Soma szelíd, gyógyító lélekterápia; egyfajta tükör, amelyben felfedezhetjük önmagunkat, életcélunkat, segít kibontakoztatni tehetségünket, megérthetjük általa, mi rejlik sorsunk anyagi és egészségi kihívásai mögött. Segítségével megtalálhatjuk a "negatív" események forrását, megérthetjük, mi az, amire a lélek vágyik.


Ezen holisztikus terápia a világ 56 országában segíti hatékonyan az emberek finom, de mélyreható, s mindezek mellett a lélek ösvényét tiszteletben tartó gyógyulását.


A jobb életminőséget segítik a rendszer további alkotórészei, a pommanderek és a quintesszenciák is, melyeket a finom anyagi testen, más néven az aurán használunk. Ezek kizárólag természetes alapanyagokból, különös gondossággal készülnek, hogy értékes összetevőikkel segítsenek odafigyelni belső szükségleteinkre, a beáramló információk tisztaságára, a méregtelenítésre, felüdülésre.
Mike Booth jelenlétében


A Magyar Aura-Soma központ hivatalos weboldala elérhető itt: www.aura-soma.hu